Krisovning.se Välkommen till Krisovning.se

Välkommen till krisovning.se

Informationsbolaget har i många år producerat ett stort antal krisspel för räddningstjänster, kommuner, näringslivet och organisationer.

Nu uppdaterar vi våra spel och gör samtidigt en revidering baserat på erfarenheter vi fått genom åren. Alla spel anpassas nu för nätet och kommer att finnas på krisovning.se.

En nyhet är att alla våra krisspel nu kan spelas via nätet med er egen spelledare eller följa våran speaker. Önskar ni hjälp med spelledare från oss begär offert.

Fyra spel är helt klara:

Klicka på resp. rubrik för mer information och demo.

Tanken med att genomföra en krisövning i verksamheten är att testa den krisberedskapsorganisation som varje arbetsplats ska ha enligt en föreskrift från Arbetsmiljöverket. Fungerar vår organisation, något som behöver förändras och förbättras? Och har man ingen färdig krisorganisation kan krisspelet ge en inblick och råd hur man bygga upp en organisation.

Vill ni ha hjälp att producera ett eget spel anpassat till er verksamhet så kan vi hjälpa er med detta. Vi gör manus efter ert scenarioönskemål, inspel, PowerPoint i olika kapitel och spelmanual.

Kontakta Karsten Erichs, karre@informationsbolaget.se för en diskussion. Tel 070-247 23 00